Ivan Molan

Skupaj z vami za urejeno in prijazno občino Brežice

Foto prispevki Novice

Velika podpora in izjemen odziv na javnem zbiranju podpisov za vložitev kandidature

Včeraj sem pred Mestno hišo javno zbiral podpise podpore za vložitev kandidature za župana in se ob tej priložnosti srečal ter pogovoril s številnimi občankami in občani. Veseli me velika podpora in izjemen odziv ljudi, ki so se oglasili na stojnici, mi izrazili podporo ter predlagali izboljšave, katere bom vključil v svoj volilni program. Samostojna kandidatura je dobro sprejeta, saj so mi podporo izrazili politično neopredeljeni občani, gospodarstveniki, člani različnih političnih strank, predsedniki štirih strank ter tudi samostojni kandidati na listah prihajajočih volitev.

Podpise podpore bom zbiral še do vključno petka, 12. 10. 2018, zato vljudno vabim vse, ki mi želite izkazati svojo podporo, da to storite do takrat. Še posebej ste občanke in občani vabljeni k oblikovanju programa. Predloge in pobude mi lahko pošljete na elektronski naslov info@ivanmolan.siali pa jih prinesete osebno.

Skupaj za urejeno in prijazno občino je moje vodilo ob vnovični samostojni kandidaturi za župana občine Brežice. Ocenjujem, da je bil zadnji mandat uspešen, saj smo kljub zmanjšanimi denarnimi sredstvi izpeljali lepo število pomembnih projektov, namenjenih izboljšanju življenja v občini. Tudi v prihodnje ostajata moji vodili stabilnost in enakomerni razvoj vseh krajev, kar pomeni nemoteno delovanje javnih zavodov, krajevnih skupnosti in društev. Želim nadaljevati z zastavljenimi projekti izgradnje novih šol in vrtcev, dokončanje verige hidroelektrarn na spodnji Savi in uresničitvi medmestne povezave Brežice – Krško z izgradnjo nivojskega železniškega prehoda ter pri tem vse projekte čim bolj uskladiti z občani.

Delite