Ivan Molan

Skupaj z vami za urejeno in prijazno občino Brežice

Prireditve Projekti

VABILO: Otvoritev skate parka Brežice

Vse adrenalinske navdušence vabimo na otvoritev rolkarskega poligona/skate parka Brežice, ki bo v soboto, 12. 10. 2019 ob 11.00 uri na parkirišču pri Hidroelektrarni Brežice. Urnik: Ob 11:00 in 13:00 urban roof show Ob 12:00 in 14:00 skate delavnice Pridružite se nam na pravi adrenalinski predstavi.

Ekipa Urban Roof, ki stoji za istoimenskim centrom urbanih športov v Ljubljani, se bo predstavila v soboto, 12. 10. 2019, v Brežicah.

So ekipa »freestyler-jev«, urbanih športnikov, ljubiteljev adrenalina. Vsi se že od zgodnjih najstniških let ukvarjajo z urbanimi športi – s freestyle BMX in MTB kolesarstvom, »inline« rolanjem, rolkanjem in »freestyle« skirojanjem. Ko ne trenirajo, snemajo ali tekmujejo, se trudijo mladino spoznavati z urbanimi športi in jih prikazati na zabaven način. V soboto bodo izvedli par »show-ov« na svojem prenosnem objektu – postavili bodo 2m visoko skakalnico, kjer bodo leteli tudi 5m nad tlemi in dve »quarter pipe« rampi za obrate in pridobivanje hitrosti za skakalnico. Ne bodo razkrili preveč, pričakujte pa salte in obrate v vse smeri. Vsakemu »show-u« bo sledila delavnica na rampah novega rolkarskega poligona v Brežicah, ki so ga postavili konec avgusta. Da bo uvod v urbane športe varen, bodo razložili razliko med vožnjo z BMX in navadnim kolesom, pojasnili osnovno gibanje na rolki ter pokazali preproste skoke s skirojem. Mladi (po srcu) se boste lahko preizkusili v izzivih, ki jih bo zadala Urban Roof ekipa in tako začitili pravi »freestylerski« duh!

Delite