Ivan Molan

Skupaj z vami za urejeno in prijazno občino Brežice

Novice

Pričakoval sem tekmo referenc in rezultatov dela. Dobil sem blato.

Spoštovani občani občine Brežice.

Danes ste dobili na dom letak od kandidata za župana, ki je napisan izredno zavajajoče. Gre za načrtni napad na določene osebe, čeprav bi se na tak način na temu letaku lahko pojavil skoraj vsak občan.

Vrednosti, ki so na letaku so točne in javne, izvedene skladno z zakonom, ki ga pri poslovanju uporablja občina in predstavljajo skupne vrednosti za obdobje 10 let in ne posameznega proračunskega leta. 

Občina mora obveščati javnost o svojem delo. Posavske občine to delamo s pomočjo časopisa, ker je t…o ceneje kot izdaja lastnega. Plačujemo samo poštnino, da lahko vsak občan dobi brezplačni izvod na dom. Verjamem da ste z njim zadovoljni.

S samostojno kandidaturo nisem nikogar izdal, ampak dobil 565 podpornikov občanov in občank ter podporo strank SDS in NSI. Vsak župan mora biti povezovalec v občini in to sem vedno bil. Sedaj bom to počel še lažje .

Očita se, da sem zaposlil tudi člane stranke. Na občini imamo zaposlene ljudi različnih političnih prepričanj. In lahko bi izpostavili tudi katerega iz druge stranke. Naj pa odgovorim, da je merilo za službo sposobnost in ne strankarska pripadnost. Zato imamo tudi v Brežicah uspehe, ki nam jih zavidajo marsikatere občine. 

Spoštovani občanke in občani! V teh časih bo verjetno podobnih blatenj in obtoževanj še veliko. Verjamem pa, da boste na volitvah volili ljudi, ki se dokazujejo z delom in ne z blatenjem drugih.

Delite