Ivan Molan

Skupaj z vami za urejeno in prijazno občino Brežice

Novice Prireditve

Na svečani seji podeljen naziv častni občan, oktobrske nagrade in priznanja Občine Brežice

Na predvečer 28. oktobra, praznika občine Brežice, so bila na svečani seji Občinskega sveta podeljena priznanja organizacijam in nagrade tistim posameznikom, ki so v lokalni skupnosti skozi daljši čas opaženi kot nadpovprečni in so tudi pomembno gibalo ter vzgled delovanja za dobro občanov.

Občinski svet Občine Brežice je za častnega občana Občine Brežice razglasil FRANCA KOCJANA v zahvalo in priznanje za dolgoletne posebne zasluge na družbenem, socialnem in humanitarnem področju.

Oktobrsko nagrado Občine Brežice za leto 2018 so prejeli DAVOR LIPEJ za izjemno predanost in delo na področju fotografije, videa in filmske dejavnosti v občini; EMILIJA DRŽANIČ za zasluge pri urejanju statusa izgnancev na območju občine Brežice in prostovoljno delo za pomoč starejšim občanom in DARKO BUKOVINSKI za uspešno delo in poseben prispevek k prepoznavnosti Upravne enote Brežice v lokalnem in širšem okolju.

Priznanje Občine Brežice za leto 2018 so prejeli: podjetje KOOP TRGOVINA, trgovina in posredništvo d.o.o. za dolgoletno izjemno poslovanje ter doprinos na področju gospodarskega razvoja in prepoznavnosti občine Brežice (12 zaposlenih letno ustvari več kot 4 milijone evrov prihodkov); podjetje KLJUČAVNIČARSTVO, KROVSTVO, KLEPARSTVO, KRITJE S SLAMO, KOVAČIČ IVAN S.P. za dolgoletno uspešno poslovanje in številne inovacije, ki jih vključujejo v delo (v družinskem podjetju se zavedajo družbene odgovornosti in podpirajo številna kulturna in športna društva v kraju ter v občini) ter ŠPORTNO DRUŠTVO KRKA KRŠKA VAS ob 40. obletnici ustanovitve za pomemben prispevek pri spodbujanju ljubiteljskega delovanja na področju športa v kraju in v občini.

Delite