Ivan Molan

Skupaj z vami za urejeno in prijazno občino Brežice

Novice

Mažoretke na mednarodnem tekmovanju osvojile pet odličij

Župan je sprejel članice Športno kulturnega društva Mažoretke Dobova, ki so na mednarodnem tekmovanju Ada pokal neformacij zasedle pet najvišjih mest.

V soboto, 6.4.2019, je v Podčetrtku potekal mednarodni ADA pokal neformacij. V konkurenci tekmovalk, članic 14 klubov iz treh držav so mažoretke Športno kulturnega društva Mažoretke Dobova posegle po najvišjih mestih in se domov vrnile s kar petimi žlahtnimi odličji.

Ob vidnejših dosežkih na mednarodni ravni občank in občanov, se Občina Brežice in v njenem imenu župan zahvali za promocijo občine izven meja, predano društveno delo in prispevek posameznikov ter društva k sooblikovanju podobe življenja v občini.

Tako je tudi tokrat župan v Mestni hiši sprejel tokrat najboljše iz kroga domačih mažoretk.

V kategoriji duo junior palica:

1. mesto: LARISI GERJOVIČ in MANCI RAČIČ

2. mesto: LEA SAVNIK in ANJA RAČIČ

3. mesto: LORA BAČELIĆ in LEA KROŠELJ

Za las pa so stopničke ušle NEI VOGLAR in KATJI ŠETINC, ki sta zasedli 4. mesto v duo kadet palica.

V kategoriji solo palica:

1. mesto: KAJA RADANOVIČ, junior

2. mesto: LORI BAČELIĆ, kadet

Župan je izpostavil zavedanje, da k dosežkom, poleg trdega in predanega dela, pomembno prispevajo trenerke. Ekipo mažoretk so za tekmovanje pripravile LAURA PAVLOVIČ, LUCIJA KELHER in PIA ZALA ŽIBERT, ki se jim je župan na sprejemu zahvalil za njihovo delo.

Za sodelovanje ter podporo pa se je županu in Občini Brežice v imenu mažoretk zahvalila Gordana Radanovič, predsednica društva.

Delite