Ivan Molan

Skupaj z vami za urejeno in prijazno občino Brežice

Foto prispevki Novice

KANDIDIRAL BOM S ŠIRŠO PODPORO

Kandidatura odraža način mojega dela v preteklih letih.

Na današnji novinarski konferenci sem predstavil namero kandidature s širšo podporo za župana na prihajajočih lokalnih volitvah. Na letošnjih volitvah nameravam kandidaturo vložiti s podpisi podpore občank in občanov ter političnih strank. Za to sem se odločil, ker sem tudi v preteklosti deloval povezovalno. V občinskem svetu sem vodil politiko sodelovanja, s katero sem dal možnost sodelovati vsem zainteresiranim in podpiral vse predloge v dobro občank in občanov. Posledica tega so uresničeni zastavljeni cilji in projekti.

Cilj prihodnjega obdobja vidim v vsebinski nadgradnji številnih izvedenih investicij. Ob tej priložnosti želim še posebej prisluhniti ljudem ob oddaji podpore in v program uvrstiti čim več njihovih predlogov.

Podporo mi lahko občanke in občani izrazite s podpisom podpore kandidaturi na Upravni enoti, in mi jo osebno vročite. Podpise bom zbiral do 3. septembra. Tega dne bom prisoten na stojnici pred Mestno hišo Brežice, kamor vas vabim na pogovor.

Na tiskovni konferenci mi je svojo podporo vročil Dražen Levojevič, direktor Splošne bolnišnice Brežice, ki je tudi predlagatelj moje kandidature.

Izjava Ivan Molan kandidat za župana Brežic
Izjava Dražen Levojevič direktor SBB, ki je tudi predlagatelj kandidature

Delite